На сайті:

На сайті 77 гостей та відсутні користувачі

Організація логопедичного супроводу в умовах сучасної освіти

23.02.18

21 лютого 2018 року на базі Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти відбулося засідання обласної творчої групи учителів-логопедів з теми «Розробка єдиного зразка ведення документації учителя-логопеда». Метою зібрання було ознайомитись з видами ділової документації учителів-логопедів і завідувачів логопедичних пунктів, якими користуються у професійній діяльності сьогодення.

Н. Шеремета, методист інституту післядипломної педагогічної освіти, ознайомила учасників засідання з вимогами до ведення професійної документації учителя-логопеда; Г. Шпільчак, методист лабораторії управління та організації освіти, проаналізувала фахові методичні матеріали, якими користуються корекційні педагоги.

У практичній частині Т. Кудярська, завідувач логопедичного пункту департаменту освіти і науки виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради, розглянула особливості ведення документації учителя-логопеда та завідувача в умовах міського логопункту і презентувала напрацьовані матеріали у відповідності до вимог корекційного логопедичного супроводу. Також Л. Чулак, учитель-логопед логопедичного пункту відділу освіти Косівської районної ради, учасникам заходу продемонструвала напрацювання власного досвіду з ведення документації учителем-логопедом в умовах навчально-виховного комплекса. В. Русковолошин, учитель-логопед відділу освіти Городенківської районної ради, презентувала зразки документації учителя-логопеда закладу загальної середньої та дошкільної освіти.

Учасниками творчої групи заплановано апробувати напрацьовані зразки фахової документації на базі логопедичних пунктів області та розробити спеціальну документацію для користування педагогами логопедичних груп та спеціальних закладів освіти області.

Додати коментар

Захисний код
Оновити