На сайті:

На сайті 79 гостей та відсутні користувачі

Підготовка тренерів для навчання вчителів Нової української школи

16.02.18

 Початкова школа: вектори розвитку

01Завершилося навчання для тренерів, які будуть навчати педагогів початкової школи.

Підсумком тренінгу стала презентація тренінгових модулів: організація освітнього середовища, що належить дітям; інтеграція: тематичний і діяльнісний підходи; кооперативне навчання; педагогіка партнерства.

Цього разу свої враження і відгуки учасники тренінгу відобразили в есе.

Галина Чабан

Якщо коротко, одним словом, - калейдоскоп, пазл. Кожен день – нові знання, новий досвід, нові знайомства. Комфортно працювати в колі однодумців.


Мар’яна Юращук

За цей час я побачила, що поруч зі мною - професіонали, котрі гідні донести зміни, якими ми керуватимемось,уже скоро. Я багато почерпнула, навчилась, зрозуміла… Кожен день був надзвичайно насиченим новим змістом, практичними навичками, плідним. Тренери весь матеріал подавали доступно і надзвичайно цікаво. Оскільки це команда творчих і креативних, працьовитих і неординарних людей.


Галина Ліуш

Я вражена, що багато підходів до роботи з дітьми, притаманних мені як особистості вчителя, знайшли своє відображення в новому Державному стандарті початкової освіти, Концепції Нової української школи. Ми вчилися, дискутували, дізнавалися, ділилися, критикували, черпали ідеї та натхнення один в одного, а особливо в наших професійних тренерів.


Людмила Прокопів

Бурхливе обговорення та активний обмін досвідом викликала концепція інклюзивної освіти. А ще - ми долучалися до розроблення програми тренінгу для навчання вчителів, створення сприятливого психологічного мікроклімату у процесі роботи тренінгової групи.


Олена Щербань

Результатом тренінгу для мене стане те, яким чином реалізовуватиму задумане з учителями та учнями та в який спосіб зможу передати набутий досвід уролі тренера НУШ.

Сьогодні учасники тренінгу відвідали Ямницький НВК Ямницької ОТГ як один із пілотних закладів освіти України.

Надалі для учасників тренінгу стане навчання учителів початкових класів, котрі працюватимуть з першокласниками у 2018-2019 н. р. на територіальних локаціях, визначених департаментом освіти, науки та молодіжної політики облдержадміністрації.

 

 

Коментарі  

 
0 #1 Ірина 22.02.2018, 20:29
Скажіть будьласка ,чи будуть ще одні навчання тренерів?
Цитата
 
 
0 #2 Ірина 22.02.2018, 20:30
Чи будуть ще навчання тренерів НУШ
Цитата
 
 
0 #3 Світлана 23.02.2018, 09:32
Навчання для тренерів НУШ більше не буде. З 3 березня починається навчання учителів, які в 2018 - 2019 навчальному році викладатимуть в 1 класі
Цитата
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити