На сайті:

На сайті 143 гостей та відсутні користувачі

Підготовка тренерів для навчання вчителів Нової української школи

13.02.18

Початкова школа: вектори розвитку

IMG 6157Сьогодні, 13 лютого 2018 року, продовжувались заняття для майбутніх тренерів, котрі навчатимуть учителів НУШ. Так, освітяни практикували проведення ранкової зустрічі, що має бути взято за складову інтегрованого уроку «Я досліджую світ». Водночас презентувалось емпіричне навчання, яке базується на конкретному досвіді, створювалось освітнє середовище, орієнтоване на дитину. Важливиметапом тренінгу були питання інтеграції у змісті освіти, що передбачає тематичний та діяльнісний підходи.

Учасники тренінгу поділилися враженнями про свої наміри навчатися.

Віталія Юрійчук, методист з початкової освіти Снятинського ІМЦ«Навчання тренерів для мене – це є професійне зростання, мотивація до нових змін. А ще - бажання організовувати освітнє розвивальне середовище на засадах педагогіки партнерства».

Руслана Тофан, заступник директора, вчитель початкових класів Перегінської ЗОШ №1 Рожнятівської районної ради

«Нові ідеї, цікаві думки, знайомства з творчими людьми, навчання у професійних тренерів – усе черпаю у ході занять. Це не тільки незабутні враження, а й набуття досвіду, опанування сучасними методиками на принципах компетентнісного та діяльнісного підходів».

Галина Чабан, учитель початкових класів Тлумацької ЗОШ Тлумацької ОТГ

«Таке навчання для мене є звичним, оскільки працівники ОІППО уже впродовж останніх років готували нас до освітніх змін, організовуючи роботу в напрямі використання сучасних інформаційних технологій і методик. А теперішні заняття тренерів є добрим підтвердженням необхідності навчання дорослих на засадах андрагогіки, педагогіки партнерства».

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити