На сайті:

На сайті 134 гостей та відсутні користувачі

Моніторинг ефективності впровадження моделі превентивного виховання в закладі загальної середньої освіти

28.11.17

1Відповідно до плану роботи ІФОІППО на 2017 рік в рамках проекту “Превентивна освіта” 27 листопада 2017 року на базі інституту відбулося засідання обласної творчої групи заступників директорів з виховної роботи “Моніторинг ефективності впровадження моделі превентивного виховання в закладі загальної середньої освіти”. Його основною метою було розкрити теоретико-методичний аспект моніторингу системи превентивного виховання та виробити вміння практичного застосування у роботі.

Л. Келембет, старший викладач кафедри менеджменту та освітніх інновацій ІФОІППО, розширила знання учасників засідання про теоретичні основи моніторингу системи превентивного виховання в закладі освіти; О. Фляк, завідувач лабораторії національного виховання ІФОІППО, презентувала технологію проведення моніторингу формування превентивного виховного середовища.

Заступники директорів з виховної роботи активно працювали в групах з питань ефективності реалізації виховної системи закладу освіти, вироблення критеріїв вивчення діяльності та особистості педагога, стимулювання педагогічної творчості.

Досвідом роботи із учасниками засідання поділилися Л. Бабій, заступник директора з виховної роботи Калуської ЗОШ І-ІІІ ступенів №3 Калуської міської ради та О. Садова, заступник директора з виховної роботи Яремчанської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 Яремчанської міської ради.

Далі творча лабораторія під керівництвом О. Фляк та Л. Келембет продовжила працювати над моделюванням змісту науково-методичного збірника “Превентивна освіта й виховання: теорія та практика”.

Підсумовуючи роботу, учасники обмінялися думками стосовно досвіду упровадження системи превентивної освіти й виховання в загальноосвітніх навчальних закладах та визначили завдання для подальшої роботи над матеріалами збірника.

 

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити