На сайті:

На сайті 97 гостей та відсутні користувачі

Семінари-тренінги для організаторів методичної роботи в об’єднаних територіальних громадах

17.11.17

823718452 1677521578987973_78833698_n15 листопада проведено навчання у Верхнянській ОТГ з теми «Оновлення змісту і форм методичної роботи з педагогічними кадрами в умовах демократичних змін». В ході заняття учасники семінар-тренінгу ознайомилися з основними домінантами нового Закону «Про освіту», концепції «Нова українська школа», окреслили вектори нового змісту методичної роботи, розглянули технології методичного супроводу тощо. Через активні та інтерактивні вправи педагоги визначали професійні та особистісні якості організатора методичної роботи, плюси і мінуси щодо організації методичної роботи, моделювали проведення методичних форм.

Зустріч з методистами та новообраними керівниками методичних об’єднань Більшівцівської ОТГ відбулася 16 листопада 2017 року. Домінантами навчання були питання ведення документації та планування роботи, вивчення запитів і потреб педагогів. В ході тренінгових вправ учасники вчилися обґрунтовувати свою позицію, узагальнювати отримані дані, визначати позитиви та недоліки в питаннях методичної роботи.

Всіх учасники вищеозначених семінарів-тренінгів об’єднувало бажання працювати, ентузіазм, креативний підхід до вирішення запропонованих ситуації і позитивні емоції. Закінчилися зустрічі побажаннями про подальшу співпрацю.

 

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити