На сайті:

На сайті 69 гостей та відсутні користувачі

Мости співпраці: розвиваємо управлінські компетентності

21.04.17

1Відповідно до річного плану роботи Івано-Франківського та Дніпропетровського обласних інститутів післядипломної педагогічної освіти для проведення «круглого столу» в форматі реалізації проекту DOCCU «Роль освітнього лідера у становленні громадянського суспільства» 19-20 квітня 2017 року на Івано-Франківщині перебувала група директорів загальноосвітніх навчальних закладів Дніпропетровської області (керівник групи - Катерина Романенко, доктор наук, завідувач кафедри ДОІППО).

Директори шкіл Івано-Франківської та Дніпропетровської областей обговорювали питання формування готовності керівника загальноосвітнього навчального закладу до роботи в умовах модернізації освітньої галузі, реалізації концепції «Нова українська школа» у контексті демократизації управління навчальним закладом, а також у форматі розвитку громадянських компетентностей учасників освітнього процесу.

Змістовними та плідними були управлінські діалоги керівників, що пройшли на базі Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, де відбувся обмін думками щодо підвищення управлінської компетентності керівників ЗНЗ засобами курсового навчання та науково-методичної роботи у міжкурсовий період.

Особливо змістовно були організовані практичні заняття у навчальних закладах: Українській гімназії №1 Івано-Франківської міської ради (директор І.Дейчаківський), Коломийської гімназії ім. Б.Грушевського (директор В.Ткачук), Коломийського НВК №9 (директор Г.Пасічна), Коломийської спеціалізованої школи І-ІІІ ст. з поглибленим вивченням англійської мови №1 (директор М.Граб).

Додати коментар

Захисний код
Оновити