На сайті:

На сайті 119 гостей та відсутні користувачі

День безпечного Інтернету

10.02.17

 

1Починаючи з 2004 року другого дня другого тижня другого місяця в усьому світі відзначають Міжнародний день безпечного Інтернету з метою популяризації механізмів безпечної роботи у мережі, перш за все, серед дітей і молоді, обговорення питань Інтернет-етики та Інтернет-безпеки. Україна долучилася до даного заходу з 2009 року. Щорічно проводяться заходи спрямовані на підвищення захищеності інтернет-користувачів.

З цієї нагоди спільнота педагогів України “Навчаємося з Google” (Google Educator Group in Ukraine) у співпраці з Інститутом модернізації змісту освіти за підтримки компанії Google України організували Форум “Цифрове перетворення освіти 2017”, на який було запрошено 60 освітян та гостей з різних куточків України. Основними темами стали безпечний Інтернет та використання інноваційних технологій в освіті.

Роботу Форуму відкрила Міністр освіти і науки України Лілія Гриневич, з вітальним словом до присутніх звернувся Володимир Ткаченко, директор Інституту модернізації змісту освіти, Олег Якимчук, директор зі зв’язків з органами державної влади Google Україна та інші запрошені гості.

Модераторами спільноти “Навчаємося з GEG” були Саражинська Наталія Анатоліївна, сертифікований викладач Google; Гущина Наталія Іванівна, завідувач сектору ІКТ компетентостей Інституту модернізації змісту освіти; Букач Антоніна Василівна, учитель інформатики Білоцерківської загальноосвітньої школи І–ІІІ ступенів № 18 Білоцерківської міської ради Київської області.

Освітяни області були запрошені на захід і взяли участь у майстер-класах: “Безпечна поведінка дітей в Інтернеті”, “Створення web-квестів” та експертних колах для поглиблення знань, щодо використання інструментів: Google Карти, Google Диск, Google+, Google Classroom, YouTube, Blogger, Google Експедиції.

Додати коментар

Захисний код
Оновити