На сайті:

На сайті 86 гостей та відсутні користувачі

ПІДСУМКИ РІЧНОЇ РОБОТИ ТВОРЧОЇ ГРУПИ

16.12.15

DSC02823 1 11Святкова зустріч учасників обласної творчої групи вихователів-методистів дошкільних навчальних закладів області, яка відбулася 9 грудня цього року на базі дошкільного навчального №1 «Калинонька» м. Івано-Франківська, була присвячена презентації методичного продукту – посібника «Соняшник: планування освітньої роботи з дітьми дошкільного віку». Зустріч зініційована кандидатом педагогічних наук Любомирою Калуською – автором цього посібника і самої комплексної програми розвитку, навчання і виховання дітей дошкільного віку «Соняшник». Також у ній взяла участь методист інституту Наталія Бабій – співавтор і координатор роботи творчої групи.

У складі творчої групи – Оксана Білуник і Уляна Шешорак з Тлумацького району, Людмила Павликівська і Лілія Тимків з м. Івано-Франківська, Галина Лопатнікова і Тетяна Кухар з м. Калуша, Світлана Поп’юк і Галина Гураль з м.Коломиї.

Посібник підготовлено відповідно до блочно-тематичного принципу планування навчально-виховного процесу, він передбачає реалізацію змісту програми дітьми третього, четвертого, п’ятого і шостого років життя.

Це черговий (сьомий) посібник до програми «Соняшник». Найближчим часом передбачається вихід нових.

DSC02823 1

DSC02821

DSC02820

IMG 20151216 090114

Додати коментар

Захисний код
Оновити