На сайті:

На сайті 113 гостей та відсутні користувачі

Обласний конкурс на кращу модель учнівського самоврядування завершився

16.12.15

IMG 0955 114 грудня 2015 року в Центрі патріотичного виховання імені Степана Бандери Івано-Франківським обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти проведено очний тур ІІ етапу обласного конкурсу на кращу модель учнівського самоврядування.

Загалом учнями загальноосвітніх навчальних закладів було подано 27 робіт. У фінал пройшли ті, що набрали в заочному турі більше 75 балів за 100 бальною шкалою. В очному турі школярі презентували свої напрацювання, які були яскравими та цікавими. Усі учасники команд доволі креативно підійшли до захисту власних моделей, а також мали можливість продемонструвати творчі та ораторські вміння.

Зі слів самих дітей можна чітко зрозуміти, що вони мають безліч ідей і пропозицій, прагнуть більшого та кращого в житті, не планують зупинятися на досягнутому.

Як зазначила Тетяна Семенюк, член журі конкурсу, головний спеціаліст відділу позашкільної освіти та роботи з інтернатними закладами управління дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти департаменту освіти і науки обласної державної адміністрації: «Кожна модель учнівського самоврядування, яка сьогодні була представлена на обласному конкурсі, має шанс на життя. Можливо вони не є повними та досконалими, але це ваші власні ідеї».

Даний конкурс проводився з метою подальшого розвитку учнівського самоврядування в загальноосвітніх навчальних закладах, удосконалення методологічних підходів до змісту їх роботи, формування лідерських якостей учнів.

Переможці будуть нагороджені грамотами та подарунками.

IMG 0955

IMG 0944

IMG 0941

IMG 0940

IMG 0936

IMG 0925

IMG 0923

IMG 0912

IMG 0907


Додати коментар

Захисний код
Оновити