На сайті:

На сайті 62 гостей та відсутні користувачі

Вітаємо

 -1Департамент освіти і науки Івано-Франківської облдержадміністрації та Івано-Франківський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти вітають обласну організацію Профспілки працівників освіти і науки України із 110 річницею з дня її заснування.

Пройдений шлях становлення організації є непростим і водночас насиченим життєво важливими і славними для спілчан-освітян подіями. Та попри всі історичні явища, підйоми та падіння залишаються незмінними наша згуртованість, єдність і солідарність, активні дії та конструктивна позиція, спрямована на захист людей, створення належних умов для їхньої праці.

Упродовж багатьох років потужна діяльність профспілки базувалась на принципах колегіальності вирішення виробничих питань, соціального партнерства, рівноправності сторін, взаємної відповідальності. У цьому процесі вагомою є роль профспілкових лідерів та активістів, які всіляко обстоюють інтереси освітянської громади.

Нинішній ювілей – це ще один крок до починань і здобутків, збереження і примноження гідних традицій та започатковування нових. Нехай наша спільна справа захисту членів профспілок сприяє утвердженню справедливості, солідарності, зростанню добра та поваги до педагогів і науковців, становленню сильної, соціальної, правової і демократичної України.

Бажаємо успішних спільних перемог і позитивних результатів, зміцнення й консолідації профспілкового руху заради гідного життя освітян, їхніх родин та всього українського народу.

Додати коментар

Захисний код
Оновити