На сайті:

На сайті 189 гостей та відсутні користувачі

Ігрова технологія "Хрестики-нулики"

04.11.15

IMG 7967 11Творчі й цікаві неповторні особистості, що зібралися з різних куточків області, учителі різних профілів, керівники шкіл з 26 по 30 жовтня продовжували освоювати ігрову технологію «Хрестики-нулики» як засіб активізації діяльності не лише учнів, а й усіх суб’єктів навчально-виховного процесу (педагогів, батьків, методистів, управлінців).

Ці декілька погожих днів авторська творча майстерня педагогів (керівник Ліліана Павленко) провела на базі навчально-оздоровчого центру «Лімниця» у креативному форматі «Хрестики-нулики», спільно виробивши розпорядок дня в малих групах. «Руханка», «Методичні посиденьки», «Інтернет-кафе», «Парад напрацьованих моделей уроків», «Книга рекордів АТМП», «Бесіди за бограчем», «Медитації на жовтому листі», «Сам собі режисер», «Погляд в осіннє небо» – такими були 9 кишеньок ігрового поля на навчальний тиждень.

Цінними були рекомендації та поради координатора АТМП Г.Слободян та консультанта Н. Глинянюк.

Увесь напрацьований матеріал стане основою методичного посібника для педагогів. Він міститиме методичні рекомендації з використання ігрової технології «Хрестики-нулики» на уроках різних предметів, виховних і позакласних заходах, у методичній роботі роботі та управлінській діяльності.

Продумані до деталей заняття, налаштованість керівника на творчість, комфортні умови, ставлення персоналу «Лімниці» дали змогу відчути себе справжніми учнями на нестандартних і «мудрих» курсах підвищення кваліфікації.

IMG 7793

IMG 7967

IMG 7889

IMG 8075

Додати коментар

Захисний код
Оновити