На сайті:

На сайті 474 гостей та відсутні користувачі

АВТОРСЬКИЙ СЕМІНАР ПЕДАГОГА-НОВАТОРА ОЛЬГИ ФЕДОРЕНКО

02.11.15 

fedorenko

У канікулярний період в області з ініціативи Будзака І.В. запроваджено авторські семінари педагогів-новаторів.

28 жовтня цього року Федоренко Ольга Дмитрівна, учитель Ворохтянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Яремчанської міської ради, активний учасник Елітного клубу Педагогів, володар сертифікатів Дистанційної акдемії Олени Єльникової «Набір інструментів сучасного вчителя», провела авторський семінар для вчителів біології.

На інтерактивному занятті слухачі практично опановували методику роботи з учнями на основі живих презентацій. Зокрема освоювали типи і структуру презентацій, покроковий алгоритм створення живих презентацій.

У роботі авторського семінару взяли участь: заступник директора департаменту освіти і науки Івано-Франківської обласної державної адміністрації Будзак Іван Васильович, координатор обласних авторських семінарів Слободян Галина Дмитрівна, завідувач ММК відділу освіти Яремчанської міської ради Воспаленко Зоя Вікторівна.

З відгуків слухачів

Шевага Н. М.

Майстерність, творчість і професіоналізм Ольги Федорівни вражають. Вона є вчителем не тільки для учнів, а й для вчителів.

Бліндер Л. С.

Отримала дуже цікаву і корисну інформацію. У захопленні від майстерності і ентузіазму вчителя.

Янінович Т. Д.

Ольга Дмитрівна - жива–енергійна, цікава, захоплююча. З роками не змінюється. Так тримати!

Дацків В. Л.

Я бачив справжній кабінет біології і щасливий познайомитися з учителькою, яка відкрила нам нові можливості ІКТ на уроках.

Недоляк Г. В.

Щире спасибі вчителеві за оригінальність, творчість, натхнення в праці.

Хай Ваша зірка горить ще яскравіше.

PA280442

PA280441

Додати коментар

Захисний код
Оновити