На сайті:

На сайті 93 гостей та відсутні користувачі

КОНКУРС!

25.02.15

    10997368 661136970680502 1143841032553193823 nКоли в Україну прилетять лелеки, ми всі вітатимемо нашу Ліну Костенко з 85-річчям…
    З цієї нагоди громадські організації «Громадський інститут аналітики» та «Молода Просвіта» оголошують конкурс, присвячений творчості ювілярки.
    Інтелектуальне сприяння – Івано-Франківський обласний Інститут післядипломної педагогічної освіти.
Конкурс проходитиме у двох номінаціях: «Літературна творчість» та «Розробка уроку або позакласного заходу».Один учасник подає одну творчу роботу із запропонованих номінацій.Вимоги до робіт учасників Конкурсу.
  •  

1.Творчі роботи, які подаються на конкурс, виконуються українською мовою, обсягом не більше 6 сторінок друкованого тексту.

Робота надсилається в електронному вигляді на e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. до 15 березня 2015 року.

2. При оцінюванні робіт буде враховано:

творчий підхід (оригінальність тексту певного стилю);

повнота розкриття даної теми;

багатство лексичних і граматичних засобів;

використання мовних засобів відповідно до комунікативного завдання, дотримуючись норм літературної мови;

3. Для участі в номінації «Літературна творчість» слід надіслати ліричні чи прозаїчні твори (вірші, есе, нарис тощо), в яких відображені власні думки і враження про життя і творчість Ліни КОСТЕНКО. Журі оцінюватиме оригінальність образно-художнього мислення учасника, композиційну цілісність твору, культуру оформлення.

4.Розробки уроків або позакласних заходів повинні бути виконані відповідно до вимог щодо їх написання, різнитися структурою, вибором методичних прийомів і форм роботи, що найповніше розкривають тему та знайомлять з інтерпретацією творчості Ліни КОСТЕНКО. Оцінюється самостійність, оригінальність, наявність елементів новизни та вміння використати додатковий наочний матеріал.

Переможці визначаються авторитетним журі в кожній номінації. Їхні імена буде оголошено 19 березня 2015 року.

Переможці нагороджуються цінними призами.

Результати оприлюднюються в засобах масової інформації та на сайті засновників конкурсу.

Додати коментар

Захисний код
Оновити