На сайті:

На сайті 150 гостей та відсутні користувачі

Європейський Союз – Україна: освіта дорослих

07.11.14

IMG 0029 1114-6 листопада у Києві пройшов Форум «Європейський Союз – Україна: освіта дорослих» в якому взяли участь працівники Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.

Ідея проведення різних заходів з проблем освіти дорослих виникла в 1992 році в Національному інституті безперервної освіти дорослих у Британії. Через п’ять років її підтримали 1,5 тис. представників урядових та неурядових організацій, дослідницьких центрів у різних країнах світу. Цього року Національна академія педагогічних наук України спільно з МОНУ, Товариством «Знання» за підтримки різних установ започаткувала проведення Міжнародних днів освіти дорослих в Україні.

Форум розпочався з відкриття виставки, присвяченої Міжнародним дням освіти дорослих в Україні. Свої матеріали представив також представив Івано-Франківський ІППО.

На пленарному засідання, а згодом і в секціях, виступили з доповідями (повідомленнями) провідні фахівці, які досліджують проблеми освіти дорослих. Досвідом організації роботи з дорослими в громаді поділилися керівники різних громадський організацій України.

IMG 0029

IMG 0033

IMG 0031

IMG 0046


Додати коментар

Захисний код
Оновити