На сайті:

На сайті 100 гостей та відсутні користувачі

КРУГЛИЙ СТІЛ НА ТЕМУ «ЗАПОБІГАННЯ ТОРГІВЛІ ЛЮДЬМИ ТА НЕВРЕГУЛЬОВАНОЇ МІГРАЦІЇ»

16.09.14

IMG 4606 115 вересня в Івано-Франківську відбувся круглий стіл на тему «Запобігання торгівлі людьми та неврегульованої міграції» в рамках проекту «Програма з протидії торгівлі людьми та нелегальної міграції для учнів старших класів районних шкіл» за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні.

Метою проекту є організація роботи з молодими батьками і учнями старших класів районних шкіл Івано-Франківської області шляхом розробки та реалізації навчального курсу «Небезпека торгівлі людьми та неврегульованої міграції в Україні» для середньої школи щодо небезпеки торгівлі людьми та неврегульованої міграції.

Учасниками заходу були практичні психологи та соціальні педагоги зі шкіл області, представники громадських організацій та обласної адміністрації.

Організатори заходу: Івано-Франківський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти, обласний центр практичної психології і соціальної роботи та Західноукраїнський ресурсний центр (м. Львів).

Директор Івано-Франківського обласного центру практичної психології і соціальної роботи Людмила Підлипна звернула увагу присутніх на основні аспекти соціально-психологічного супроводу школярів та батьків з питань просвітницько-профілактичної роботи.

Керівник проекту від Західноукраїнського ресурсного центру Зоряна Стоцько зазначила, що учні старших класів мають бути обізнані з ризиками нелегальної міграції та небезпекою торгівлі людьми перед тим як зробити вибір на користь виїзду за кордон з метою навчання чи працевлаштування.

Методисти ОЦППСР Л. Крикун та Т. Глуханюк представили практичним психологам та соціальним педагогам закладів освіти області тематичні матеріали та ігри з даної тематики, які рекомендовано для роботи з учнями старших класів, О. Хомин та В. Павлюк ознайомили працівників психологічної служби з основними методами просвітницько-профілактичної роботи зі школярами та батьками.

IMG 4606

IMG 4596

IMG 4595

Додати коментар

Захисний код
Оновити