На сайті:

На сайті 103 гостей та один учасник

Засідання обласної творчої групи керівників ЗНЗ

20.05.14

20140515 104005 11115 травня 2014 року на базі Комарівської ЗОШ І-ІІІ ст. Галицької районної ради відбулося засідання обласної творчої групи керівників ЗНЗ сільської місцевості з теми «Внутрішній контроль за навчально-виховним процесом: підготовка аналітичних довідок за документацією вчителя».
Мета даного засідання - вироблення рекомендацій керівникам навчальних закладів щодо внутрішнього контролю за організацією навчально-виховного процесу: підготовка аналітичних довідок за документацією вчителя.
Перед присутніми виступили:
Г.Кашуба, заступник начальника відділу освіти Галицької райдержадміністрації, («Освіта Галицького району: реалії та перспективи»);
О. Совин, завідувач РМЦ, («Комарівська ЗОШ І-ІІІ ст. в освітньому просторі Галицького району»);
С.Клімковська, завідувач відділу ОІППО, («Організаційно-методичні аспекти підготовки аналітичних довідок за документацією вчителя»);
Л.Гордійчук, директор школи, ознайомила директорів шкіл області, як  здійснюється підготовка аналітичних довідок за документацією вчителя - з досвіду управлінської діяльності.
Члени творчої групи звернули увагу на різні підходи до організації внутрішнього контролю за навчально-виховним процесом; підготували та опрацювали аналітичні довідки за документацією вчителя, запропоновані членами творчої групи; розглянули можливості використання ІКТ в організації внутрішнього контролю за організацією навчально-виховного процесу; виробили рекомендації керівникам навчальних закладів з питань внутрішнього контролю за організацією навчально-виховного процесу (підготовка аналітичних довідок за документацією вчителя).
Директори  ЗНЗ області також відвідали Національний заповідник "Давній Галич" у Крилосі Галицького району.

Керівник творчої групи                            Світлана Клімковська

20140515 104005

Додати коментар

Захисний код
Оновити