На сайті:

На сайті 340 гостей та відсутні користувачі

Конкурс на участь у літньому освітньому проекті «Школа успіху»

02.04.14

У рамках щорічної діяльності Фонд Кличко планує проведення літнього освітнього табору під назвою «Школа успіху». Програма буде реалізована на території літнього оздоровчого табору «Джерело» ( Київська область) з 12 липня по 9 серпня 2014 року і має на меті розкриття творчого потенціалу та формування основних життєвих навичок українських підлітків.
З 11 березня по 11 травня 2014 року у рамках даного проекту проводиться конкурс для дітей віком 12-14 років. Головна мета даного конкурсу - це пошук і підтримка обдарованих дітей та створення умов для їх подальшого творчого розвитку. Для участі у конкурсі необхідно зареєструватися на сайті school.klitschkofoundation.org та заповнити анкету.
Для неупередженості оцінювання, заповнені анкети передадуть Експертній раді без зазначення даних учасника, яка і проводитиме оцінювання конкурсних робіт. На офіційному сайті буде оголошено переможців І етапу конкурсу – 600 учасників. З кожним із переможців І етапу буде проведено співбесіду в телефонному режимі чи за допомогою Skype-дзвінка, під час котрої учаснику конкурсу буде поставлено 6-9 запитань, щодо його умотивованості, захоплення, хобі, та досягнення. Основними критеріями відбору будуть: впевненість, цілеспрямованість, комунікабельність, бажання вчитись чомусь новому. За правильні відповіді на запитання учасник отримуватиме бали. Згідно набраної кожним конкурсантом кількості балів, буде складено рейтинг учасників.
В результаті 300 переможців Всеукраїнського конкурсу  стануть учасниками літнього табору.
Більш детальна інформація, правила участі та результати конкурсу теж знаходяться на сайті school.klitschkofoundation.org

    Беріть участь та перемагайте!!!

Додати коментар

Захисний код
Оновити