На сайті:

На сайті 107 гостей та відсутні користувачі

Відбувся захист науково-дослідницьких робіт з українознавства

21.02.14

IMG 1-2644 11111Наша область упродовж семи років бере участь у Міжнародному конкурсі з українознавства, який проводиться Міністерством освіти і науки України, Національним науково-дослідним інститутом українознавства та Всесвітньої історії, Міжнародною асоціацією «Україна і світове українство».

Його мета – формування в учнів знань про Україну та роль і місце українознавства в сучасному вітчизняному, європейському і світовому гуманітарному просторі, сприяння самореалізації кожної особистості та нації, виховання патріотизму, глибокої поваги до держави, історії, традицій, культури українського народу, виховання нової української людини, яка пізнає, вивчає та творить себе і новий український світ.

Цьогоріч конкурс проходив у Міжнародний день рідної мови.

Учасників конкурсу привітала заступник начальника управління освіти і науки департаменту освіти, науки, сім’ї, молоді та спорту Івано-Франківської облдержадміністрації Марія Мрічко.

Журі очолював кандидат педагогічних наук, доцент кафедри педагогіки і психології  Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Ярослав Треф’як.

Учні-переможці обласного етапу та вчителі, які їх підготували, будуть нагороджені цінними подарунками департаменту освіти, науки, сім’ї, молоді та спорту Івано-Франківської облдержадміністрації.

IMG 1-2644

IMG 2-2643

IMG 2634

IMG 2640

Додати коментар

Захисний код
Оновити