На сайті:

На сайті один гість та відсутні користувачі

Відбулось засідання міжшкільного методичного об’єднання учителів початкових класів

02.12.13

P327113827 листопада 2013 року на базі Микуличинської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату відбулось засідання міжшкільного методичного об’єднання учителів початкових класів з питання «Особливості організації навчально-виховного процесу у початкових класах спеціальної школи-інтернату для дітей, які потребують корекції розумового розвитку».

У засіданні методичного об’єднання взяли участь і виступили:

Наталія Настуняк, заступник директора з навчально-виховної роботи, яка презентувала присутнім систему діяльності навчального закладу.

Наталія Глинянюк, старший викладач кафедри педагогіки та психології ІФОІППО, у своєму виступі акцентувала увагу на створенні сприятливих психолого-педагогічних умов для підвищення ефективності навчання дітей з особливостями психофізичного розвитку.

Надія Попович, завідувач відділу дошкільної та початкової освіти ІФОІППО, розкрила особливості проведення уроків у початкових класах для дітей з розумовою відсталістю.

Учасники методичного об’єднання відвідали уроки: математики (4 клас, учитель Бурадчук О.В.); читання (3 клас, вчитель Сенько М. П.); «Я і Україна» (2 клас, вчитель Яновська О. М.) та логопедичне заняття (1 клас, вчитель Бойко С.Є.). Учителі-дефектологи проявили високий рівень професійної майстерності у роботі з дітьми, які потребують корекції розумового розвитку.

На круглому столі учасники та керівники засідання проаналізували заняття та виробили методичні рекомендації щодо особливостей проведення аналізу уроків у спеціальній школі-інтернаті для дітей, які потребують корекції розумового розвитку.

100 5736

100 5731

Додати коментар

Захисний код
Оновити