На сайті:

На сайті 124 гостей та відсутні користувачі

Семінар заступників директорів з навчально-виховної роботи шкіл-інтернатів обласного підпорядкування

28.11.13

 P2241975 ghgh26 листопада 2013 року в Гвіздецькій спеціальній загальноосвітній школі-інтернаті відбувся семінар заступників директорів з навчально-виховної роботи шкіл-інтернатів обласного підпорядкування з теми «Аналіз уроку в системі контрольно-аналітичної діяльності заступника директора з навчально-виховної роботи школи-інтернату».

У роботі семінару взяли участь і виступили:

Гаврилюк Ірина Романівна, проректор Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, яка у своєму виступі акцентувала увагу на тому, що в процесі управління школою аналіз уроку найбільш активно і безпосередньо впливає на остаточні результати навчально-виховного процесу. Він є одним з найдієвіших способів управління ефективністю викладання, формуванням якості знань учнів, рівнем їх вихованості та корекцією розвитку дитини;

Людмила Томенчук, методист лабораторії управління та організації освіти Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти у своєму виступі приділила увагу питанню особливостей проведення уроку в спеціальній школі-інтернаті для дітей з, які потребують корекції розумового розвитку, звернувши увагу на корекційно - розвивальну складову кожного уроку;

Надія Вахняк, директор Гвіздецької спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату, яка ознайомила присутніх з особливостями роботи навчального закладу.

Заступники директорів відвідали уроки: української мови (2 клас, учитель Палійчук Н. П.); математики (6 клас, учитель Москалюк Ф. С.); історії ( 7 клас, учитель Кравець О.П.); сільськогосподарської праці (5 клас, учитель Шпарик О. В.) та логопедичне заняття (3 клас,учитель Дяків Т. Я.).

Учасники семінару відзначили високий рівень педагогічної майстерності учителів-дефектологів.

Заступники директорів щкіл-інтернатів проаналізували основні вимоги до здійснення корекції вад розумового розвитку та виробили методичні рекомендації щодо ведення контролю за корекційною складовою уроку та особливостями здійснення аналізу уроку в системі контрольно-аналітичної діяльності заступника директора спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату.

P2241957 1

P2241975

Додати коментар

Захисний код
Оновити