На сайті:

На сайті 69 гостей та відсутні користувачі

Визначились переможці серед юних знавців фізики

27.11.13

IMG 2327-hhhhh

Урочисте закриття ХXІІ Всеукраїнського турніру юних фізиків відбулось 27 листопада 2013 року в Івано-Франківському обласному ліцеї-інтернаті для обдарованих дітей із сільської місцевості Івано-Франківської обласної ради.

Упродовж шести днів учнівська молодь з усіх куточків України змагалася за право називатися кращою. Відтак перемогу здобула збірна команда Херсонського фізико-технічного ліцею Херсонської міської ради. Наша область вперше брала участь у турнірі. Команда Івано-Франківського обласного ліцею-інтернату для обдарованих дітей із сільської місцевості, яка представляла область – виборола III місце.

Переможців і учасників інтелектуальних змагань привітали й нагородили відповідними дипломами та пам’ятними подарунками: старший науковий співробітник відділу по роботі з обдарованою молоддю та проведенню масових заходів відділення змісту позашкільної освіти та виховної роботи Інституту інноваційних технологій і змісту освіти Борис Кремінський; заступник начальника управління освіти і науки департаменту освіти, науки, сім’ї, молоді та спорту обласної державної адміністрації Іван Будзак; голова журі, директор Рішельєвського ліцею м. Одеси Валерій Колебошин; проректор Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Любов Шелемей.

Гості подякували організаторам турніру за комфортні умови, дружню атмосферу та незабутні враження від перебування на Прикарпатті.

 IMG 2325

IMG 2314

IMG 2306

IMG 2299

IMG 2293

IMG 2327

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити