На сайті:

На сайті 87 гостей та відсутні користувачі

Відбувся обласний семінар учителів російської мови з питання реалізації змістових ліній Державного стандарту початкової, базової і повної середньої освіти

20.11.13

fgfgfgfg019gg19 листопада 2013 року на базі Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти відбувся обласний семінар учителів російської мови з питання реалізації змістових ліній Державного стандарту початкової, базової і повної середньої освіти.

Кандидат педагогічних наук, завідувач кафедри теорії та методики навчання ОІППО Островська Галина Олександрівна в своєму виступі «Організація читацької діяльності школярів на уроках словесності» акцентувала увагу на ефективних методах і прийомах формування читацької культури школяра.

Досвідом своєї роботи з учасниками семінару ділились учителі області – Гетьманенко Ірина Петрівна, учитель Калуської СЗОШ І - ІІІ ст. № 2, переможець обласного етапу конкурсу «Вчитель року 2013» з проблемного питання «Комунікативно-діяльнісний підхід до вивчення російської мови» та Марусик Лідія Ярославівна учитель російської мови Івано- Франківської ЗОШ І –ІІІ ст. № 3 – «Організація роботи з обдарованими дітьми».

Учасники та керівники семінару опрацювали змістові лінії мовного компонента Державного стандарту початкової, базової і повної середньої освіти та проаналізували методичні рекомендації щодо їх реалізації в сучасній школі.

fgfgfgfg019

fhfhghgh021

ghgghg026

Додати коментар

Захисний код
Оновити