На сайті:

На сайті 80 гостей та відсутні користувачі

Вперше в області відбулося дистанційне моніторингове дослідження рівня навчальних досягнень учнів 10-их класів з біології

22.04.2010
Головним управлінням освіти і науки Івано-Франківської обласної державної адміністрації, обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти спільно з Івано-Франківським регіональним центром оцінювання якості освіти 21 квітня цього року проведено дистанційне моніторингове дослідження рівня навчальних досягнень учнів 10-их класів з біології. У ньому взяли участь понад 1600 учнів із 85 загальноосвітніх навчальних закладів області.


Десятикласники та вчителі набули важливого досвіду, беручи участь у дослідженні. Після закінчення тестування кожен учасник мав можливість отримати обєктивний результат. Узагальнений аналіз результатів виконання школярами завдань готується. За змістом і технологією проведення таке дослідження було проведено вперше в області. Його метою було не тільки виявити рівень навчальних досягнень учнів 10-их класів з біології, а й сформованість у них навичок користування інформаційно-комунікаційними технологіями та відслідкувати дієвість і ефективність використання наявної компютерної техніки у загальноосвітніх навчальних закладах.

Додати коментар

Захисний код
Оновити