На сайті:

На сайті 77 гостей та відсутні користувачі

Стартувала міжнародна програма Microsoft «Школи-новатори» для прогресивних керівників навчальних закладів

06.06.13

Програма Microsoft «Школи-новатори» підтримує навчальні заклади у ефективному використанні інформаційно-комунікаційних технологій з метою розвитку в своїх учнів навичок 21 століття.

Програма пропонує керівникам управлінь освіти та навчальних закладів перевірені програми професійного розвитку для перетворень навчального процесу. Також відзначає, нагороджує та поширює кращу роботу педагогів з усього світу через мережу «Партнерство в навчанні» та під час Глобального Форуму.

Дізнайтесь більше про 7 вагомих причин взяти участь в програмі.

Мета будь-яких ініціатив корпорації Майкрософт полягає в тому, щоб за допомогою використання сучасних комп’ютерних технологій навчальні заклади могли краще і якісніше навчати своїх учнів і вчителі мали більше шляхів реалізації свого потенціалу з тим щоби краще навчати своїх учнів.

31 травня 2013 року був проведений вебінар на тему “Як правильно подати заявку на участь в міжнародній програмі Microsoft «Школи-новатори” (доповідач – Ольга Свириденко, керівник програми «Партнерство в навчанні», «Майкрософт Україна»). З матеріалами вебінару можна ознайомитись за посиланням.

За більш детальною інформацією звертатись до Артура Кочаряна, координатора програми Microsoft «Школи-новатори»  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. +38 (067) 4484556

Додати коментар

Захисний код
Оновити