На сайті:

На сайті 219 гостей та відсутні користувачі

Упроваджуємо інновації у методичну роботу

 22.04.13

З метою напрацювання шляхів та методик використання ІКТ для створення інформаційно-методичного середовища. 18 квітня 2013 року на базі районного методичного кабінету відділу освіти Калуської РДА (завідувач - Галина Фрик) відбулося засідання творчої групи завідувачів   Р(М)МК та директорів ІМЦ з теми «Використання Veb 2.0 технологій у формуванні методично-інформаційного простору».

Керувала та спрямовувала роботу творчої групи Алла Дутчак, завідувач відділу координації роботи з методичними службами області.

Члени творчої групи працювали над завданнями:

розкриття поняття Veb 2.0 технологій та визначення особливостей і перспектив їх використання в науково-методичній роботі;

створення інформаційних баз, створених за допомогою Microsoft Office Exel для використання у діяльності завідувача Р(М)МК (МЦ) і методистів.

У роботі творчої групи взяла участь начальник відділу освіти Калуської РДА Наталія Савчук, яка ознайомила слухачів із здобутками та проблемами освіти Калуського району.

Наталія Мірошник, методист Калуського РМК та Олександра Стасів, керівник районного методичного об’єднання вчителів інформатики Калуського району поділилися досвідом роботи з упровадження Veb 2.0 технологій у науково-методичній роботі.

Працюючи в групах, учасники зібрання розробили орієнтовну модель використання Veb 2.0 технологій у діяльності Р(М)МК (МЦ) та інформаційні бази, створені з допомогою Microsoft Office Exel для використання у діяльності завідувача Р(М)МК (МЦ) і методистів.

Напрацьовані матеріали допоможуть систематизувати та активізувати роботу працівників методичних служб через удосконалення діагностико-прогностичної та корекційної діяльності Р(М)МК.

Додати коментар

Захисний код
Оновити