На сайті:

На сайті 108 гостей та відсутні користувачі

Відбулося засідання міжшкільного методичного об’єднання учителів

17.04.13     

 DSC0298 ghgh10 квітня 2013 року на базі Яблунівської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату відбулося засідання міжшкільного методичного об’єднання учителів математики з проблеми «Використання задач практичного змісту як один із аспектів компетентнісного навчання дітей з вадами розумового розвитку».

Учасники засідання ознайомились з діяльністю навчального закладу, роботою учителів математики, корекційними методиками навчання дітей, які потребують корекції розумового розвитку. Відвідавши уроки з математики у 6 та 7 класах ( учителі Сільська Я. М. та Панченко Н. І.), присутні відмітили належний рівень проведення уроків, цікавий і змістовно підібраний матеріал, ефективне забезпечення виконання корекційно-розвивальної та виховної мети уроку, доцільне використання учителями інформаційно-комунікаційних технологій.

Під час методичного практикуму розглянуто актуальні питання організації навчання математики учнів з особливими освітніми потребами. Педагоги поділились досвідом використання завдань та задач практичного змісту для навчання та корекції розумового розвитку школярів, визначили питання для розгляду на наступних засіданнях.

 DSC0324

 DSC0298

 

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити