На сайті:

На сайті 160 гостей та відсутні користувачі

Проведено обласний постійнодіючий семінар

27.03.13

IMG 20130326 132204   222226 лютого 2013 року в конференц залі обласного інституту післядипломної педагогічної освіти лабораторією національного виховання проведено обласний постійнодіючий семінар методистів методичних кабінетів відділів (управлінь) освіти райдержадміністрацій та виконкомів міських рад, відповідальних за виховну роботу на тему «Використання традиційних та нетрадиційних форм і методів у виховній роботі освітніх навчальних закладів».

У ході семінару розширено знання про сутність і особливості використання традиційних та нетрадиційних форм і методів у виховній роботі освітніх навчальних закладів, забезпечено науково-методичне інформування з окресленої проблеми, вироблено вміння і навички щодо практичного використання набутих знань у методичній діяльності.

Цікавою формою роботи була презентація творчого портрету переможця Всеукраїнського методичного турніру “Моє покликання – методист” у рамках Всеукраїнської школи новаторства керівних, науково-педагогічних працівників Ємець Надії Валентинівни (методиста районного відділу освіти Косівської райдержадміністрації), яка представила цільову програму «Методичний менеджмент» та поділилась досвідом участі у Всеукраїнському методичному турнірі.

Практичну значущість носила у собі презентація Осідач Емілії Юліанівни (методиста районного відділу освіти Долинської райдержадміністрації) «Нетрадиційні форми та методи роботи з педагогічними кадрами: практичний аспект».

Продуктивною була робота методичного рингу, у якому методисти показали свої теоретичні знання, ерудицію, дієві педагогічні прийоми та інноваційні ідеї.

На завершення зустрічі намітилися подальші шляхи співпраці та взаємонавчання педагогів через проведення педагогічних мостів, методичних практикумів, майстер-класів тощо.

IMG 20130326 132204

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити