На сайті:

На сайті 110 гостей та відсутні користувачі

Музичний керівник року

10.12.12

На виконання Програми розвитку освіти Івано-Франківщини на 2008-2015 роки та відповідно до наказу головного управління освіти і науки облдержадміністрації у грудні – листопаді цього року проходив обласний конкурс професійної майстерності музичних керівників дошкільних навчальних закладів «Музичний керівник року». 

Мета конкурсу – підвищення статусу педагогічних працівників системи дошкільної освіти, створення можливостей для самореалізації і розкриття творчого потенціалу музичних керівників, розвитку їх професійної компетентності, виявлення і підтримка творчих особистостей, популяризація педагогічних надбань.

На розгляд членів журі обласного конкурсу були представлені матеріали від 16 учасників із різних районів та міст області. З-поміж них журі обрало 10 кращих для участі в очному турі конкурсу.

З 3 до 7 грудня 2012 року на базі дошкільного навчального закладу №12 «Струмочок» м. Івано-Франківська проходив очний тур обласного конкурсу музичних керівників дошкільних навчальних закладів. Перший конкурсний день розпочався з урочистого відкриття та низки вітань від голови журі, проректора ОІППО Ольги Барабаш, а також завідувача ДНЗ Валентини Глиджук. Особливим подарунком для учасників стало музично-танцювальне вітання від вихованців дошкільного закладу «Струмочок».

Далі відбулося знайомство учасників конкурсу та представлення ними власного досвіду роботи, професійних здобутків, особистих здібностей та інтересів. Приємним відкриттям став той факт, що майже всі конкурсанти ведуть активну громадську діяльність й самі особисто, або ж їх вихованці є лауреатами різноманітних фестивалів, конкурсів тощо.

Очний тур конкурсу включав також діагностику професійної компетентності музичних керівників.

Впродовж наступних конкурсних днів учасники проводили відкриті заходи з дітьми, педагогами та батьками (музичні заняття різних видів; консультації, семінари, практичні заняття).

На підставі узагальнених оцінних листів журі визначило переможців та призерів обласного конкурсу, які будуть відзначені грамотами головного управління освіти і науки облдержадміністрації та цінними подарунками.

Танцювальне вітання учасникам конкурсу дарують вихованці ДНЗ №12 «Струмочок» м. Івано-Франківська

 

Знайомство переможців І етапу конкурсу

 

Журі обласного конкурсу 

 

Презентація творчих та професійних здобутків учасників конкурсу

 

Діагностика професійної компетентності педагогів

Коментарі  

 
0 #1 Марія 10.12.2012, 20:57
Дуже приємно, що в системі освіти працюють такі творчі педагоги. Успіхів Вам
Цитата
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити