На сайті:

На сайті 79 гостей та відсутні користувачі

Шанувальники Шевченкового слова

03.12.12

altУже третій рік поспіль на виконання Указу Президента проводиться Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.

Щорічно у навчальних закладах області проводиться широкий спектр заходів, присвячених геніальному синові українського народу, в яких учнівська молодь бере найактивнішу участь.

Цьогоріч II етап конкурсу проходив 25 листопада, зокрема, у школах Косівщини конкурс прикрашали тематичні виставки творчих робіт школярів: вишивки, ткані вироби, різьблення – це справжні шедеври, створені дитячими руками. Знання Шевченкової творчості діти показали у вікторинах, кросвордах, ребусах, чайнвордах та іншому. Нікого не залишать байдужими творчі роботи учасників конкурсу.

Учні загальноосвітніх шкіл Снятинського району взяли активну участь у ІІІ Міжнародному мовно-літературному конкурсі імені Тараса Шевченка, де показали свої знання життя і творчості генія української літератури, виявили мовні вміння та навички. Хоч про Шевченка багато сказано митцями, та кожна дитина внесла свою лепту у скарбницю мудрого і вічного про Кобзаря.

З творчих робіт учнів можна побачити, що молодь небайдужа до постаті Тараса Шевченка, його творчість залишається актуальною на сьогоднішній день. Окремих дітей конкурс надихнув на власну творчість.

У Калуській загальноосвітній школі І–ІІІ ступенів № 5 взяли участь школярі всіх загальноосвітніх навчальних закладів міста, котрі ретельно готувалися до цього заходу і приємно вразили глибокими знаннями про життя й творчість Кобзаря.

Відрадно, що наша молодь багато читає про того, хто жив, діяв і творив заради України.

alt

alt

 

 

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити