На сайті:

На сайті 158 гостей та відсутні користувачі

Відбувся обласний семінар методистів Р(М)МК, (ІМЦ) на тему: «Вивчення українознавства в загальноосвітньому навчальному закладі 2012 – 2013 навчального року»

02.11.12

31 жовтня 2012 р. на базі ОІППО відбувся обласний семінар методистів Р(М)МК, (ІМЦ) на тему: «Вивчення українознавства в загальноосвітньому навчальному закладі 2012 – 2013 навчального року».

Науковий супровід здійснювали Олена Будник, кандидат педагогічних наук, старший науковий співробітник, доцент кафедри теорії та методики дошкільної освіти  Прикарпатського національного університету ім. Василя Стефаника, науково-методичного центру «Українська етнопедагогіка і народознавство» з проблеми: «Проблема формування етновиховного середовища в загальноосвітньому навчальному закладі: реалії, перспективи»; С. Сміх, викладач кафедри ОІППО провела круглий стіл: «Моделювання уроків українознавства в початковій школі: концентр: Україна – мова».

О.Габорак, досить ґрунтовно закцентувала увагу на «Викладанні українознавства в загальноосвітніх навчальних закладах  в 2012-2013 н.р.». Був запрошений П. Шкрібляк, завідувач віділення «Філія Гуцульщина» ННДІУ та ВІ МОН МС України, він наголосив на національно-державницькому та морально-правовому вихованню в системі навчально-виховного процесу в ЗНЗ, Л. Гавкалюк, учитель українознавства Обертинської ЗОШ І-ІІІ ступенів Тлумацької районної ради розкрила актуальну тему: «Підготовка інформаційних учнівських проектів з українознавства».

 

 

 

 

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити