На сайті:

На сайті 144 гостей та відсутні користувачі

Напиши свій бізнес-проект та виграй IPad або смартфон від університету Вістула

14.03.12

Польський вищий навчальний заклад Vistula University оголошує конкурс бізнес-проектів для випускників середніх шкіл, гімназій та ліцеїв. Для участі у конкурсі необхідно підготувати бізнес-проект на тему "Моя ідея успішного бізнесу" ("My Idea of Successful Business"). До участі у конкурсі бізнес-проектів приймаються лише власні роботи. Це може бути бізнес-проект відкриття кав’ярні, ігрового майданчика, виробництва тощо.

Конкурсна робота має бути написана російською, українською або англійською мовою. При написанні роботи допускається використання ілюстрацій та фотографій. Усі роботи будуть ретельно перевірені щодо використання плагіату.  У роботі необхідно також зазначити, чи притендує учасник на отримання 10% знижки на навчання у Vistula University.

Окрім знижки на навчання, переможці конкурсу можуть отримати цінні призи – iPad 2 або смартфон. Конкурсні роботи приймаються до 15 квітня 2012 року на електронну адресу представника Vistula University в Україні – освітньої агенції "А-пріорі": Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. . В назві листа має бути вказана тема "My Idea of Successful Business". Наприкінці травня 2012 року будуть оголошені результати конкурсу і переможці зможуть отримати свої призи, а також матимуть можливість вступити на перший курс Vistula University без вступних іспитів лише за наявності шкільного атестату з успішними оцінками.
Vistula University пропонує навчання на бакалаврських і магістерських програмах польською та англійською мовою на факультетах економіки, інформатики, фінансів, менеджменту, міжнародних відносин, туризму, філології,соціології. Для отримання додаткової інформації звертайтеся до представника Vistula University в Україні -
освітньої агенції "А-пріорі" за тел.: (044) 221-78-99, e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
, або Skype: a-priori_europe.

Додати коментар

Захисний код
Оновити