На сайті:

На сайті 383 гостей та відсутні користувачі

Тиждень всеукраїнських і міжнародних науково-освітніх проектів "Україна-Європа-Світ-2012"

13.01.12
З 29 лютого до 2 березня 2012 року буде проведено Тиждень всеукраїнських і міжнародних науково-освітніх проектів "Україна-Європа-Світ-2012". У рамках тижня з 29 лютого до 2 березня 2012 року будуть проведені:
  • ХІ Всеукраїнський чемпіонат з інформаційних технологій "Екософт-2012" ( Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. ) ( додаток 1);
  • Всеукраїнський конкурс юних раціоналізаторів і винахідників "Природа - людина - виробництво - екологія" ( Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. ) (додаток 2);
  • Всеукраїнський конкурс-виставка досягнень юних зоологів і тваринників ( Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. ) (додаток 3)
До участі запрошуються учні загальноосвітніх, професійно- технічних і позашкільних навчальних закладів, а також студенти, аспіранти вищих навчальних закладів України. Необхідно до 25 січня 2012 року подати заявку та конкурсні матеріали в електронному вигляді - одним документом на відповідну електронну адресу або на паперових носіях - на поштову адресу: НЕНЦ, вул. Вишгородська, 19, м. Київ, 04074. На конверті робиться помітка "На конкурс "Екософт-2012", або "На конкурс "Природа-екологія", або "На конкурс юних зоологів". Заїзд і реєстрація учасників - 29 лютого 2012 року до 14.00 год. за адресою: м.Київ, вул. Вишгородська, 19, Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді.
Підготувати проект у формі постера.

За довідками звертайтесь за телефоном:
0(44) 430-04-91 та на:
( Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. ) (додаток 1);
( Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. ) (додаток 2);
( Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. ) (додаток 3)

Додати коментар

Захисний код
Оновити