На сайті:

На сайті 173 гостей та відсутні користувачі

Відбулося відкриття III етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад у 2012 році з навчальних предметів

04.01.12
Відповідно до Програми розвитку освіти Івано-Франківщини на 2008–2015 роки, затвердженої рішенням сесії Івано-Франківської обласної ради, та на виконання наказу головного управління освіти і науки обласної державної адміністрації 3 січня ц. р. в актовій залі Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника відбулося відкриття III етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад у 2012 році з навчальних предметів.
IMG_6479vdcgdg
Зінаїда Болюк, начальник головного управління освіти і науки обласної державної адміністрації розпочала урочисту мить та ознайомила з особливостями проведення змагань, розповіла про моральне та матеріальне стимулювання переможців олімпіад.
З вітальним словом до присутніх звернулися: Роман Зуб’як, кандидат педагогічних наук, ректор обласного Інституту післядипломної педагогічної освіти; Іван Миронюк, професор, проректор з наукової роботи Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника; Микола Кугутяк, доктор історичних наук, професор, директор інституту історії та політології Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника.
Цьогоріч першою стартуватиме олімпіада з історії, у якій візьмуть участь 146 учнів загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів області. Журі очолюватиме Тамара Галицька-Дідух, кандидат історичних наук, доцент кафедри історії України.
Олімпіадні завдання підготовлені комісією, до складу якої увійшли працівники Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, Державного вищого навчального закладу “Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника”, учителі загальноосвітніх навчальних закладів області. Завдання зорієнтовані на рівень складності типових завдань IV етапу учнівських олімпіад з історії, і їхній комплект пропорційно охоплює усі компоненти історичної науки: суспільно-політичну, соціально-економічну, історію культури та духовності.
Слід зазначити, що в березні цього року на базі Івано-Франківської області проходитиме IV (заключний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з історії за участю переможців III (обласного) етапу з усіх куточків України.

Додати коментар

Захисний код
Оновити