На сайті:

На сайті 92 гостей та відсутні користувачі

Відбулася зустріч педагогів області з Сотніковою Світланою Іванівною

16.12.11

Нещодавно, в рамках роботи курсової групи вчителів німецької мови,  керівників гуртків з предмета  відбулася зустріч  педагогів  області  з Сотніковою Світланою Іванівною, доцентом  Харківського національного університету ім. В.Н.Каразіна, автором серії підручників H@LLO, FREUNDE”.

До навчально-методичного комплексу з німецької мови (друга іноземна мова)   входять підручник, робочий зошит, зошит для контролю знань, книга для вчителя з дидактичними  матеріалами в додатку, диск  з фонетичними вправами та вправами для аудіювання, книги для читання.    Підручники  даної серії  є переможцями Всеукраїнського конкурсу підручників  з 2005 по 2011 рік.

Слід зазначити, що видання відповідають як вітчизняним стандартам педагогіки й методики викладання іноземних мов, так і Загальноєвропейським рекомендаціям з мовної освіти.

Сотникова С.І. повідомила, що пропоновані матеріали ґрунтуються на сучасних освітніх технологіях з акцентом на комунікативному підході до навчання і допомагають  учням удосконалювати німецьку мову, розвивати увагу,  логічне мислення,  знаходити й аналізувати інформацію,  реалізовувати свої творчі здібності, працюючи над проектами, дають можливість дізнатися багато корисної інформації про те, як живуть люди в Німеччині, які традиції мають, чим цікавляться.

У цьому навчальному році підручник для  10 класу  авторів Сотникова С.І., Гоголєва Г.В. Німецька мова (6-й рік навчання, профільний рівень)  знаходиться на апробації   в п’яти школах  області.

Слухачі курсів учителів німецької мови отримали в подарунок підручник для 11 класу  “H@llo Freunde” (рівень стандарту, академічний рівень) та   каталог навчально-методичної літератури видавництва «Ранок».

IMG_0249

Додати коментар

Захисний код
Оновити