На сайті:

На сайті 179 гостей та відсутні користувачі

Проводиться обласний огляд-конкурс на кращий позашкільний заклад року

09.12.11

Відповідно до плану роботи на 2011 рік головного управління освіти і науки облдержадміністрації, на виконання Програми розвитку освіти Івано-Франківщини на 2008-2015 роки, затвердженої рішенням сесії Івано-Франківської обласної ради від 28.03.2008 р. №516-20/2008 із змінами від 27.03.2009 року №773-29/2009 та з метою вдосконалення діяльності позашкільних навчальних закладів освіти області у листопаді-грудні 2011 року проводиться обласний огляд-конкурс на кращий позашкільний заклад року.

В цьому році огляд-конкурс проводиться серед позашкільних навчальних закладів області науково-технічного, еколого-натуралістичного, турисько-краєзнавчого, фізкультурно-оздоровчого напрямів незалежно від форм власності та їх організаційно-правової форми.

Конкурс проводиться у два етапи:

I  етап (заочний) - позашкільні навчальні заклади до 1 листопада поточного року надсилали оргкомітету заявку з відповідними матеріалами для участі в огляді-конкурсі.

Оргкомітет отримав матеріали 10 позашкільних навчальних закладів:

1. Богородчанський районний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді.

2. Долинська районна станція юних техніків.

3. Коломийська районна дитячо-юнацька спортивна школа.

4. Гвіздецький будинок туристсько-краєзначої творчості учнівської молоді.

5. Надвірнянський районний еколого-натуралістичний центр для дітей та юнацтва.

6. Тлумацька дитячо-юнацька спортивна школа.

7. Івано-Франківська міська дитяча екологічна станція №1.

8. Центр науково-технічної творчості учнівської молоді Калуської міської ради.

9. Коломийський навчально-виробничий центр творчості учнівської молоді.

10. Коломийська станція юних туристів.

24 листопада журі огляду-конкурсу, головою якого є заступник начальника головного управління освіти і науки облдержадміністрації І.О. Гаврилюк, розглянуло матеріали 10 позашкільних навачальних закладів.

II   етап   (заключний) відбувся 8 грудня 2011 року в приміщенні Івано-Франківського міського центру науково-технічної творчості учнівської молоді. Навчальні заклади підготували мультимедійні презентації власної освітньої установи. Члени журі обласного огляду-конкурсу визначали рівень освітньої діяльності позашкільних навчальних закладів області та переможців серед усіх учасників.

Додати коментар

Захисний код
Оновити