На сайті:

На сайті 67 гостей та відсутні користувачі

Видавничий дім "Весна" запрошує до співпраці педагогів

01.12.11
logo_jkjkjВидавничий дім Весна — це видання для сучасного, цікавого та ефективного навчання.
Місія видавництва — зробити навчання у школі більш цікавим, ефективним та водночас легким для учня і вчителя, повернути дітям культуру читання. У 2011 році «Видавничий дім Весна» відсвяткував 5-річний ювілей. За ці роки колектив набув високого рівня професійності, разом із талановитими авторами створив такі серії, програми та окремі видання, як:
«Шукачі скарбів» і «Шукачі скарбів. ІІ рівень», «Абетка юного споживача», «Супутник Букваря», «Основи здоров’я», «Я і Україна», «У форматі ДПА», «Сходинками знань», «Академія логіки», «Тест-контроль», «Крок до ВНЗ», «Практичний довідник», «ЗНО. Тренувальні вправи», «Схеми і таблиці», «Словникова скарбничка» та Першу енциклопедію дідів морозів «Дід мороз і всі, всі, всі…».
Два довідники «Весни» в 2011-му році з’явилися на полицях Німецької національної бібліотеки (м. Лейпциг, Німеччина): «Практичний довідник. Німецька мова» та «Схеми i таблиці. Німецька мова».
Видавничий дім Весна — це жива структура, що постійно розвивається, вдосконалюється та прагне бути корисною для всіх, хто пізнає Всесвіт завдяки світу книг!

zaproshennja

Додати коментар

Захисний код
Оновити