На сайті:

На сайті 179 гостей та відсутні користувачі

Делегація педагогічних працівників Івано-Франківської області взяла участь у конференції за підсумками трирічного проекту “Лідери освітніх ініціатив”.

22.11.11

В рамках міжнародного проекту “Лідери освітніх ініціатив” 17 листопада 2011 року у Варшаві відбулася звітна конференція, у якій взяли участь педагоги  Івано-Франківської області – учасники проекту.

IMG_0030gfhjn

Проект "Лідери освітніх ініціатив" є формою продовження і розширення попередніх проектів в Україні з 2005 року. Мета 3-річного проекту "Лідери освітніх ініціатив" –підготувати Лідерів до системного впровадження змін в освіті, а саме у сфері управління освітою та професійного розвитку педагогів.

На урочистому відкритті конференції  учасників проекту привітали Марлена Фалковська, заступник директора ОRE, Ева Бобінська, координатор проекту, а також виступили Мирослав Селятицький, заступник Міністра національної освіти, Кшиштоф Становськи, заступник Міністра закордонних справ, Маркіян Мальський, Надзвичайний і уповноважений посол України в Польщі.

IMG_0033klipli

На зустрічі обговорювалися результати проекту,  можливості продовження роботи лідерів змін, лідерів підтримки, шкільних лідерів змін  на наступні роки; перспективи впровадження проекту в 2012 р. в областях, які не брали участі в даному проекті в Україні.

PB160110

PB170157yuu

PB170172jhkhu


Учасники проекту, а саме: лідери змін та шкільні лідери змін, отримали міжнародні сертифікати за результатами  навчання (100 годинний навчальний курс) та проведеної практики.

Додати коментар

Захисний код
Оновити