На сайті:

На сайті 212 гостей та відсутні користувачі

Відбувся заключний етап Всеукраїнського фестивалю «Колискова пісня»

08.06.2011

IMG_2512_2На виконання наказу Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 14.04.2011р. №335 «Про проведення Всеукраїнського фестивалю «Колискова пісня» та з метою відродження народних традицій, естетичного розвитку і виховання дітей дошкільного віку, збагачення їх духовного світу 02 червня 2011 року у м. Києві відбувся заключний етап Всеукраїнського фестивалю «Колискова пісня».

Нашу область на Всеукраїнському фестивалі представляли лауреати першого (відбіркового) етапу, що пройшов відповідно до наказу головного управління освіти і науки обласної державної адміністрації від 05.05.2011р. №336 «Про проведення першого етапу фестивалю «Колискова пісня» 07 травня 2011 року в рамках обласного свята «Співуча родина».

У відбірковому етапі фестивалю взяли участь педагоги дошкільних навчальних закладів, батьки, бабусі дітей дошкільного віку із 7 районів та міст області. Учасники фестивалю представили різноманітні за змістом народні та сучасні колискові пісні у живому виконанні та в супроводі фонограми. Журі фестивалю відзначило високий рівень культури виконавської майстерності учасників, українознавчу та етнічну спрямованість представлених творів.

За підсумками журі лауреатами відбіркового етапу визнано: Галину Черленюк, заступника директора Делятинського НВК Надвірнянського району («Гуцульська колискова»); Вікторію Ільків, вихователя Отинійського ДНЗ «Веселка» Коломийського району (сл. і муз. Л. Горової «У моєї доні»); Ірину Русин, музичного керівника Рожнятівського ДНЗ «Золота рибка» («Лемківська колискова»).

Особливий колорит гуцульської та лемківської колискової відзначило й журі Всеукраїнського фестивалю, нагородивши наших учасників відповідними Дипломами. А Вікторії Ільків разом із донечкою Марічкою за оригінальність та яскраве виконання сучасної колискової пісні вдалося вибороти перемогу в одній із номінацій.

Додати коментар

Захисний код
Оновити