На сайті:

На сайті 113 гостей та відсутні користувачі

Одеські педагоги на Прикарпатті

26.05.2011

odesuti23–25 травня на Івано-Франківщині перебувала делегація педагогів з Одеської області, яку очолив проректор Одеського обласного інституту удосконалення вчителів. Відвідини Прикарпаття відбулись в рамках Всеукраїнської естафети педагогічних інновацій “Нові горизонти української школи”, започаткованої Міністерством освіти і науки, молоді та спорту України з метою вивчення та впровадження в практику діяльності інноваційних форм роботи, спрямованих на розвиток дошкільної та загальної середньої освіти.

Одесити побували у загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладах області, зокрема, в Українській гімназії № 1; ДНЗ № 28 Івано-Франківської міської ради; Коломийській школі І–ІІІ ступенів № 1 Коломийської міської ради; Отинійській школі І–ІІІ ступенів Коломийської районної ради; Печеніжинській спеціальній школі-інтернат; Рожнівському НВК НАУКМА
“Гуцульщина” Косівської районної ради; Верховинській школі І–ІІІ ступенів Верховинської районної ради; Поляницькій школі І–ІІІ ступенів Яремчанської міської ради. Окрім цього, делегація ознайомилася з досвідом роботи Косівського центру дитячої творчості та з цікавістю колеги-освітяни відвідали хату-гражду (місце зйомок кінофільму “Тіні забутих предків”), музеї І. Франка, “Писанка”, народного мистецтва Гуцульщини та Покуття ім. Й. Кобринського, Центр патріотичного виховання учнівської молоді імені Степана Бандери. Також були організовані екскурсії до гірськолижного комплексу “Буковель”, історичних місць Івано-Франківська, Яремче, Коломиї, Косова.

Завершальним акордом перебування делегації на Івано-Франківщині став діалог за “круглим” столом, який відбувся в обласному інституті післядипломної педагогічної освіти. У процесі спілкування обома сторонами обговорювались такі питання: впровадження інформаційно-комунікаційних технологій у навчально-виховний процес, нові перспективи української школи на Івано-Франківщині. Також учасники обмінялись думками, досвідом, висловили пропозиції щодо шляхів розв’язання актуальних проблем освітньої галузі, налагодження співпраці з метою вдосконалення освітніх процесів.

DSC09564

DSC09569

DSC09572

DSC09583DSC09590

Додати коментар

Захисний код
Оновити