На сайті:

На сайті 137 гостей та відсутні користувачі

Круглий стіл «Поширення ідей сталого розвитку в навчально-виховний процес»

03.03.14

gfdfhdfhgfh006 1111111111Продовжується співпраця Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти з благодійною організацією «Вчителі за демократію та партнерство» щодо реалізації освітнього проекту «Освіта для сталого розвитку в дії». Проектом передбачено ознайомлення вчителів з досвідом, методологією та технологіями навчання учнів навичок та вмінь будувати власне життя та життя сім’ї, місцевої громади з урахуванням потреб сталого розвитку, що нагромаджений міжнародною педагогічною спільнотою, представником якої є організація «Глобальний план дій», акредитована при ООН.

З цією метою 27 лютого 2014 року на базі інституту проведено круглий стіл «Поширення ідей сталого розвитку навчально-виховний процес». У заході взяли участь представники адміністрацій 29 навчальних закладів області. Засідання круглого столу провели: регіональний координатор проекту Любов Шелемей та тренериВіра Горин, Марія Майхрович. Присутніх ознайомили із змістом освіти для сталого розвитку (ОСР), у чому її переваги, як включити ОСР до навчально-виховного процесу. Велася також розмова про розширення мережі закладів-учасників проекту.

Далі в області буде організовано серію тренінгів для педагогічних працівників, які викладатимуть курсі за вибором, факультатив, гурткові заняття, клубні та інші форми позакласної роботи.

Школи, які приєднаються до реалізації проекту, безкоштовно отримають книги, методичні посібники для учителів та учнів, також зможуть взяти участь в інших заходах у рамках проекту, спрямованих на сталий розвиток їхньої школи та місцевої громади.

Більше інформації про Міжнародний освітній проект «Освіта для сталого розвитку в дії» на офіційному сайті http://esd.org.ua

fgfffg 003

gfdfhdfhgfh006

gfgfh014

fgffhh 010

Додати коментар

Захисний код
Оновити