На сайті:

На сайті 240 гостей та відсутні користувачі

Про обласний етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з фізичної культури

24.02.14

fgfgfgfg100hghghg21-22 лютого цього року на базі Івано-Франківського ліцею-інтернату для обдарованих дітей із сільської місцевості Івано-Франківської обласної ради (вул. Юності, 13) відбувся ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з фізичної культури, в якому взяли участь 40 учнів 11 класів загальноосвітніх навчальних закладів (1 юнак, 1 дівчина), які за станом здоров’я віднесені до основної медичної групи.

Олімпіада відбувалася протягом двох днів у два тури (теоретичний і практичний). Теоретичний тур проводився спільно для юнаків і дівчат. Він складався з 30 тестових питань, які відповідають вимогам до мінімуму знань випускників основної школи з предмета «Фізична культура». Завдання були представлені у формі тестових питань і розроблені з урахуванням трьох аспектів: культурно-історичного, теоретико-методичного та медико-біологічного.

Практичний тур проводився окремо серед юнаків і дівчат. Оцінювалися: легка атлетика (юнаки, дівчата), гімнастика (юнаки, дівчата), гандбол (юнаки, дівчата), волейбол (дівчата), футбол (юнаки), баскетбол (юнаки, дівчата), туризм (юнаки, дівчата).

Попередні результати олімпіади (протоколи журі) будуть розміщені 25 лютого 2014 року о 12 годині на сайті Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти www.ippo.if.ua

Апеляційні заяви учасників розглядатимуться 26 лютого 2014 року о 15 годині в Івано-Франківському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти (пл. Міцкевича, 3).

Підсумки олімпіади підбиватимуться окремо серед юнаків та дівчат. Остаточні результати про визначення переможців будуть затверджені спільним рішенням організаційного комітету та журі після розгляду можливих апеляцій.

Під час відкриття олімпіади учнівську молодь привітали: заступник начальника управління освіти і науки департаменту освіти, науки, сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Іван Будзак, доцент кафедри теорії та методики фізичного виховання і спорту Державного вищого навчального закладу «Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника» Ганна Презлята, методист лабораторії дисциплін естетичного циклу та фізичного виховання ОІППО Андрій Шпільчак та інші.

fdfddd 007

fgfgfgfg100

fgdfsghdfhydfh120

fgfgsdsdg110


Коментарі  

 
0 #1 влад 25.02.2014, 00:01
Можна більше фото викласти?
Цитата
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити