На сайті:

На сайті 245 гостей та відсутні користувачі

Інститутські урочистості

03.10.13

В актовій залі обласного інституту післядипломної педагогічної освіти відбулося свято, яке стало пошануванням головної постаті педагогічного процесу – працівника освіти.

В урочистій обстановці організатор заходу – профспілковий комітет – запросив усіх своїх працівників для створення їм доброго настрою, адресування слів вдячності і пошанування праці кожного. Адже від науковця і методиста до технічного працівника – усі творять спільну справу, що переростає у діяльність інституту загалом.

Справжнє зацікавлення викликала історична довідка про роль педагога від минулого до сучасності, що прозвучала у зверненні Надії Попович, голови профспілкової організації.

З вітальними словами від адміністрації, за дорученням ректора інституту Романа Зуб'яка, приєднались проректор з науково-методичної роботи Ірина Гаврилюк та наукової роботи Ольга Барабаш.

Наступним етапом свята стало вручення грамот за наукові досягнення, значний внесок у розвиток освіти Прикарпаття, активну громадську діяльність та з нагоди Дня працівників освіти.

Святкового настрою учасникам заходу додали музичні номери, підготовлені слухачами курсів підвищення кваліфікації учителів музичного мистецтва (керівник – Віктор Римар).

IMG 1630

IMG 1672

IMG 1656

IMG 1643

IMG 1639

IMG 1621

IMG 1619

IMG 1618


Додати коментар

Захисний код
Оновити