На сайті:

На сайті 104 гостей та відсутні користувачі

Про засідання президії

 22.02.013

14 лютого 2013 р. відбулося розширене засідання президії обкому профспілки працівників освіти і науки України, у роботі якого взяла участь голова первинної профспілкової організації ОІППО Надія Попович.У ході засідання, як повідомила Надія Дмитрівна членам профкому, ішлося про стан  реалізації профспілковими комітетами первинних профспілкових організацій працівників Прикарпатського національного університету ім. В.Стефаника та Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу повноважень, щодо соціально-економічного захисту працівників, визначених законодавством України та Статутом галузевої Профспілки; про проект Угоди між головним управлінням освіти і науки ОДА та обкомом Профспілки на 2013-2015 роки.

Розглядались також і такі питання, як фінансування галузі та вирішення соціальних питань її працівників; підсумки виконання бюджету обласної профспілкової організації та обкому профспілки за 2012 рік та проект бюджету обкому Профспілки на 2013 рік, огляду-конкурсу на кращу первинну профспілкову організацію, а також статистичної звітності за 2012 рік.

З обговорюваних питань прийнято конкретні рішення.

У роботі президії взяв участь і виступив перший заступник начальника головного управління освіти і науки Івано-Франківської облдержадміністрації Будзак Іван Васильович.

Додати коментар

Захисний код
Оновити