На сайті:

На сайті один гість та відсутні користувачі

Профспілкова організація: звітно-виборна кампанія

30.12.14

Постановою президії Центрального комітету профспілки від 25 березня 2014 р. № П-27-2 визначено періоди проведення звітно-виборної кампанії. У первинній профспілковій організації ОІППО такий захід відбувся 29 грудня 2014 року.

На порядок денний було винесено ряд питань. Одним із ключових став звіт про роботу профоргану за період з грудня 2009 р. до грудня 2014 р., який виголосила голова профспілкової організації Надія Попович. Зокрема, ішлося про те, що робота профкому спрямовувалась на захист трудових, соціально-економічних прав та гарантій працівників, покращення належних умов праці й навчання для дорослих. Було закцентовано увагу й на тому, що профком традиційно проводив різні заходи, що згуртовувало колектив, допомагало йому йти в ногу з часом, відгукнутися на події, які відбувалися у суспільному житті. Ректор інституту Роман Зуб'як відзначив добру роботу профкому за звітний період, яка базувалась на принципах колегіальності вирішення виробничих питань, взаємної відповідальності, конструктивності і була спрямована на зміцнення мікроклімату, оздоровлення, покращення побуту та дозвілля членів нашого колективу.

Далі обирали голову профспілкової організації, склад профспілкового комітету, ревізійну комісію і комісію із соціального страхування організації. Також визначились із делегатом на обласну звітно-виборну конференцію.

У роботі звітно-виборних зборів брав участь голова обкому профспілки працівників освіти і науки Мирослав Габорак, який актуалізував нагальні питання професійного захисту освітян з боку профспілки.

Завершилося зібрання традиційним новорічно-різдвяним привітанням.

Із статистики: згідно штатного розпису кадрового складу всіх працюючих в інституті нараховується 157 осіб, на обліку у профспілковій організації стоїть 144 члени профспілки (91,7%), решта працюють за сумісництвом (8,3%), жінок – 101 (70%), відповідно – чоловіків 43 (30%), молоді віком до 35 років – 28 осіб, що складає 19%.

Надія Попович,

голова профспілки ОІППО

IMG 6463 11

Додати коментар

Захисний код
Оновити