На сайті:

На сайті 94 гостей та відсутні користувачі

Урочисте підбиття підсумків IV етапу XVII Всеукраїнської учнівської олімпіади з історії

30.03.12
EMBLEMA1

Урочисте закриття олімпіади відбулося 30 березня ц. р. в актовій залі Івано-Франківського обласного ліцею-інтернату для обдарованих дітей із сільської місцевості.

Привітати учнівську молодь прийшли представники головного управління освіти і науки Івано-Франківської облдержадміністрації, Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.

Зінаїда Болюк, начальник головного управління освіти і науки Івано-Франківської облдержадміністрації оголосила про відкриття зібрання та висловила подяку учнівській молоді, керівникам команд за участь у нелегких інтелектуальних випробуваннях.

Далі у святковій обстановці відбувалось оголошення результатів. На сцену для вручення дипломів учасника олімпіади, ІІІ, ІІ, І ступенів та пам’ятних подарунків було запрошено учнів 8-, 9-, 10- та 11-х класів.

Окрім того, відбулось нагородження в таких номінаціях: “Абсолютний переможець олімпіади”, “За волю до перемоги”, “Кращий знавець історії Прикарпаття”, “Наймолодший учасник олімпіади”, “Учитель-наставник абсолютного переможця олімпіади” та інших.

Святкового настрою присутнім додали музичні та танцювальні номери.

DSC_6699

DSC_6749

DSC_6784