На сайті:

На сайті 125 гостей та відсутні користувачі

Урочисте підбиття підсумків IV етапу XVII Всеукраїнської учнівської олімпіади з історії

30.03.12
EMBLEMA1

Урочисте закриття олімпіади відбулося 30 березня ц. р. в актовій залі Івано-Франківського обласного ліцею-інтернату для обдарованих дітей із сільської місцевості.

Привітати учнівську молодь прийшли представники головного управління освіти і науки Івано-Франківської облдержадміністрації, Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.

Олімпіадні змагання на Прикарпатті продовжуються

29.03.12

EMBLEMA129 березня ц. р. відбулись оголошення попередніх результатів олімпіади, аналіз виконання завдань учасниками змагань. Журі конкурсу розглянуло апеляційні заяви.

Школярі та керівники їхніх команд у другій половині дня відвідали історико-культурні місця Прикарпаття, зокрема, вони побували в Національному музеї народного мистецтва Гуцульщини та Покуття імені Йосафата Кобринського, музеї “Писанка”.

Олімпіадні змагання на Прикарпатті продовжуються

28.03.12

EMBLEMA1

28 березня ц. р. на базі Івано-Франківського обласного ліцею-інтернату для обдарованих дітей із сільської місцевості відбувся другий (практичний) тур Всеукраїнської олімпіади з історії. Після виконання завдань школярі та керівники їхніх команд відвідали загальноосвітні навчальні заклади міста Івано-Франківська, ознайомились із специфікою їхньої роботи, а також мали змогу в кінотеатрі “Люм’єр” переглянути кінофільм “Той, Хто Пройшов Крізь Вогонь” про долю радянського пілота з Полтавщини, який став вождем індіанського племені в Канаді.

Олімпіадні змагання на Прикарпатті

27.03.12

EMBLEMA1

27 березня ц. р. у м. Івано-Франківську учасники ІV етапу ХVІІ Всеукраїнської олімпіади з історії розпочали нелегкі випробування, що проходять на базі обласного ліцею-інтернату для обдарованих дітей із сільської місцевості. Вони організовано та своєчасно приступили до виконання завдань першого туру.

Традиційно під час проведення олімпіади для керівників команд та вчителів історії м. Івано-Франківська та області проведено Всеукраїнське методичне об’єднання “Теоретико-методологічні й дидактичні парадигми сучасної методики навчання історії в школі”.

26 березня 2012 року у місті Івано-Франківську відбулося урочисте відкриття ІV етапу ХVІІ Всеукраїнської учнівської олімпіади з історії

26.03.12

EMBLEMA1 Для  участі у ІV етапі ХVІІ Всеукраїнської учнівської олімпіади з історії на Прикарпаття прибули школярі з 24 областей України, Автономної Республіки Крим, міст Києва та Севастополя. У заключному етапі олімпіади, згідно з поданими заявками, змагатимуться 160 олімпійців з них: 37, 44, 42, 37 учнів відповідно 8-го, 9-го, 10-го, 11-го класів.

До складу журі олімпіади залучені фахівці-історики з усіх регіонів України – науковці Центру історичної політології Інституту політичних та етнонаціональних досліджень НАН України, Київського національного університету імені Тараса Шевченка, інших провідних вищих навчальних закладів України, в тому числі і Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника.