На сайті:

На сайті 102 гостей та відсутні користувачі

 

Всеукраїнський проект «ЄС: вибір української молоді»

 

drohruhruiitruyПредставництво Європейського Союзу в Україні розпочало всеукраїнський проект «ЄС: вибір української молоді». Партнерами проекту є Міністерство освіти і науки України та Міністерство молоді та спорту України.

Увага! Всеукраїнський конкурс творчих робіт на тему «Україна – майбутнє Європи» для учнів загальноосвітніх шкіл, ліцеїв та гімназій

24.03.15

Кафедра політології Національного університету «Острозька академія» оголошує прийом робіт для участі у конкурсі есе «Україна — майбутнє Європи». Учасники отримають шанс позмагатися та виграти цінні призи.

Онлайн вікторина на тему Європи та ЄС

03.03.15

Представництво Європейського Союзу в Україні з 24 лютого по 24 березня 2015 року проводить всеукраїнську онлайн-вікторину на тему Європи та ЄС. Учасники зможуть перевірити свої знання про Європу та отримати приємні подарунки від Представництва ЄС.

Конкурс відео «Бути європейцем»

03.03.15

Представництво Європейського Союзу в Україні оголосило прийом робіт для участі у конкурсі відео «Бути європейцем». Учасники отримають шанс позмагатися з любителями відео зі всієї України та виграти цінні подарунки.