На сайті:

На сайті 147 гостей та відсутні користувачі

Транскордонні змагання для шкіл

У рамках «Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2007-2013» з метою розвитку прикордонного співробітництва відбудуться змагання для шкіл.    

Для участі у конкурсі школа повинна сформувати команду кількістю до 5 дітей (від 12 років) та вчителя (капітана команди). В ідеалі кожен член команди повинен володіти різними навичками (напр. малювання, спів, спорт). Потім команда має виконати завдання, перелічені в аплікаційних документах, які можна завантажити тут і надіслати їх до 15 березня 2013 року. За результатами відбору організатори запропонують кращі команди з кожного регіону.

Всього у змаганнях візьмуть участь 14 команд – представників території Програми. З Польщі: Підлянське, Мазовецьке, Люблінське і Підкарпатське воєводства. З Білорусії: Гродно, Брест, Мінськ та Гомельська область. З України: Волинська, Львівська, Закарпатська, Рівненська, Тернопільська та Івано-Франківська області. Транскордонні змагання розпочнуться в кінці травня або на початку вересня. Організатори забезпечують проїзд, проживання та харчування для всіх відібраних команд.

Ідея заходу полягає в тому, щоб продемонструвати культурну різноманітність та творчий потенціал підростаючого покоління. Більш детальна інформація про змагання та всі правила участі знаходяться на вище вказаній веб-сторінці.

Додати коментар

Захисний код
Оновити