На сайті:

На сайті один гість та відсутні користувачі

Семінар Гете інституту “ Креативне навчання – але як? ”

Гете інститут в Україні пропонує семінари з підвищення кваліфікації викладачів та вчителів. Один з таких семінарів відбудеться 10 квітня 2012 року на базі Чернігівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені К.Д.Ушинського, по вул. Слобідська, 83, ауд.37.

Семінар буде тривати з 10.00 до 15.00. Робоча мова – німецька.

Цільова група: вчителі сільських та міських шкіл. Участь в семінарі – за запрошенням. (за додатковою інформацією звертайтесь +38 0969821472 Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. )

На даному семінарі можна ознайомитись з найбільш ефективними методами сучасного творчого викладання іноземних мов, які зроблять заняття ще більш різноманітними та креативними. На цьому семінарі вчителі зможуть розширити свій творчий потенціал та дізнатися про способи, які допоможуть учням вчитися ефективно та з задоволенням. Серед іншого будуть розглянуті наступні питання: - типи вправ, принципи активного навчання; - ігрові вправи та завдання; - креативний підхід до вивчення граматики.

Цілі семінару: семінар призначений для розгляду різних вправ, які підходять для розвитку активності та креативності учнів. Цікаві тексти та проблемні завдання підходять для різних вікових груп з різними фоновими знаннями.

Викладач: Євгенія Карпенко, Житомир ( Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. )

Для з’ясування питань, які Вас цікавлять, просимо звертатись до Вальтер Деген, референта відділу “Педагогічна кооперація з німецької мови”.

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. .

Додати коментар

Захисний код
Оновити