На сайті:

На сайті 133 гостей та відсутні користувачі

Протестуйте Вашу німецьку мову!!!

На сторінці Гете інституту є можливість протестувати свої знання з німецької мови он-лайн для вчителів та учнів. Потрібно зайти на http://www.goethe.de/ins/ua/kie/lrn/ein/uk7379622.htm, і справа внизу є лінка    " Протестуйте Вашу німецьку". Тут ви можете перевірити, наскільки добре ви знаєте мову і визначити свій рівень знань: початковий, середній, високий. Даний тест складається з 30 завдань і триває 15-20 хвилин. Результати пройденого тесту означатимуть, безперечно, те, наскільки добре ви розумієте написані німецькі тексти, як добре ви знаєте граматику та яким обсягом німецьких слів ви можете оперувати.

Цей тест дає вам також перший орієнтир до вдосконалення мови, так як результати вам будуть відомі.

Результати пройденого тесту можна дізнатися відразу після його проходження.

Хороших результатів!!!

Якщо у вас є бажання записатися на курси німецької мови в Гете інститут або здати іспит на знання мови в даному інституті, необхідно звернутися до найближчого відділення Гете інституту. Якщо Ви захочете продемонструвати своє знання з німецької мови, то Гете інститут з 1 січня 2012 року пропонує Goethe-Zertifikat C2: Великий Німецький мовний диплом..

Даний документ засвідчує високий рівень володіння мовою і є підтвердженням проходження шостого і сьомого високого ступеня – С2 – за шкалою Загальноєвропейських компетенцій володіння іноземною мовою.

Сертифікати Гете інституту широко відомі в цілому світі і визнаються роботодавцями та освітніми закладами в багатьох країнах в якості документа, який підтверджує рівень мовної компетенції.



Додати коментар

Захисний код
Оновити